Massage i Alingsås

Vad känner ni kring massage? Jag fullkomligt älskar att gå till en massör, där man får en skön och mjuk massage, samtidigt som man bara kan ligga och njuta och slappna av och jag går alltid till samma massör en gång i veckan på grund av att jag har läst att det kan reducera ångest, att det kan motverka värka i nacke, rygg och axlar samtidigt som det gör en mer avslappnad och lugn i själ och kropp. Massage bidrar även till att sänka kroppens nivåer av stresshormonet kortisol. Vilket har en positiv inverkan på hela kroppen och dess olika funktioner så som dålig sömn, högt blodtryck, stress och oro, dåligt immunförsvar, minskad sexlust och nedstämdhet. När jag går till min massör och utför en skön massage i Alingsås går jag alltid till Walk With Passion som har arbetat inom denna bransch under flera år. De erbjuder även Healing, Glödkolsvandring och Coachning.