Kiropraktik i Kalmar

Den här behandlingen kom till Sverige år 1921 av Simon Lundin och Lennart Thomson som kom hem från USA där de hade varit på en utbildning om kiropraktik på National College of Chiropractic. Kiropraktik kan främja värk, främst, mot ryggbesvär och denna behandling utförs främst och oftast med kiropraktorns händer och dess syfte är att återställa en normal funktion i ryggraden. Frias Kiropraktik & Hälsa i Kalmar är en kiropraktor i Kalmar som kan hjälpa dig at få en bättre vardag. Med hennes goda och långa utbildning kombinerat med hennes erfarenhet gör att hon kan se helheten hos dig och ditt problem. I vissa fall för att lösa ditt problem kan hon behöva ge dig en kiropraktisk behandling med manipulation, mjukdelsbehandling eller både och. Om du vill anlita henne som kiropraktor kan du antingen ringa till henne på telefonnummer, 07 66 – 32 83 83, mejla henne till mejladress, info@fridaskiropraktik.se eller besök henne på adress, Polhemsgatan 1 i Kalmar. När jag har varit hos henne har jag alltid varit nöjd och det är verkligen en kiropraktor som jag kan rekommendera från botten av mitt hjärta. Hon har verkligen hjälpt mig med min vardag och det är just därför som jag vill rekommendera henne till andra människor.